Lenobiin Slib - P.C.Cast a Kristin Cast





PŮVODNÍ NÁZEV: Lenobia's VoW

PŘEKLADATELKA: Jana Kunová

NAKLADATELSTVÍ: Euromedia Group, k.s. - Knižní klub

ROK VYDÁNÍ: 2012

POČET STRAN: 136

VAZBA: pevná s přebalem






Stručný obsah:
Dívky z Francie se prodávají a poté posílají jako budoucí manželky do Nového světa (Ameriky), tam měla jet i baronova dcera Cecile. Cecile se, ale nakazí chřipkou, která řádí v zámku a poté na tuto nemoc umírá. Ve chvíli, kdy Cecile zemře se matka Lenobie rozhodne, že vzhledem k tomu, že jsou s Cecile a Lenobia úplně stejné ( až na oči ), tak ji pošle do Nového světa místo ní. Převlékne ji do šatů a odvede ji před zámek na cestu s tím, že je sem baron poslal aby se Cecile (Lenobia) nenakazila.


Lenobia tak pod jménem své zesnulé sestry nastupuje na loď. Na loď bohužel nastoupil také biskup, který po Lenobii dříve toužil a proto k němu s matkou přestala chodit na mše. Lenobia tak zůstává v podpalubí s tím, že je jí špatně po několik dní. Jednoho dne ji už kajuta omrzí a tak se rozhodne jít prozkoumat loď dříve než se někdo probudí. Podívala se na východ slunce a potom sešla do podpalubí, kde našla koně. U koní byla už nějakou dobu, když se tam objevil Martin, který se o koně staral. Lenobia tam začala chodit pravidelně, Martin jí vyprávěl příběhy a hřebelcovali spolu koně, Lenobia vždy před tím než se vzbudila posádka vrátila do své kajuty. Jednoho dne, ale šla déle a potkala biskupa, který ji poznal... Příběh nabírá docela rychlý spád smrtí, Martin a Lenobia plánují společnou budoucnost, ale je vůbec možné, že by jim vyšlo to co si naplánovali? Skončí to pro ně dobře nebo tragicky? Pokud se chcete dozvědět více přečtěte si tuto knihu.

Můj názor na knihu: 
Kniha se mi líbila, byla čtivá přečetla jsem ji za 2 dny. Byla to taková oddychovka s překvapivým koncem. Grafické zpracování knihy se mi moc líbilo, před každou kapitolou byl obrázek kreslený tužkou na celou stránku.

Hodnocení


↓↓ Přidávám vám ještě nějaké obrázky z knihy + dole najdete odkazy na další novely této série ↓↓






Recenze na další novely ke škole noci:

Neferetino prokletí
Kalonův pád

Četli jste tuho knihu? Nebo se jí chystáte číst? Napište mi to dolů do komentářů, za každý komentář i pravidelného čtenáře budu moc ráda.

PS: Další knížka bude Kalonův pád a potom bude konečně MARŤAN, kterého jsem dneska dočetla takže se máte na co těšit.


*Verča*

Žádné komentáře:

Okomentovat


© Nacházíte se na Fandom before blood CZ.
Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Fandom before blood CZ.
Optimalizováno pro Firefox.